Zoeken

Click "Enter" to submit the form.

icon_round/back
Startpagina  / Artikels  / FAQ : Tentoonstellingen - Art Boondael

FAQ : Tentoonstellingen - Art Boondael

Ik wil een tentoonstelling organiseren in de Kapel van Boondael: hoe pak ik dat aan?

Elk voorjaar wordt een projectoproep gelanceerd om de tentoonstellingen te selecteren die tijdens het volgende culturele seizoen in de Kapel van Boondaal zullen plaatsvinden.

De projecten worden geselecteerd op basis van een dossier en beoordeeld door een jury die bestaat uit professionals uit de kunstwereld, leden van de gemeentelijke administratie en burgerlijke vertegenwoordigers.

De projectoproep wordt gepubliceerd op de website cultuur.elsene.be en wordt verspreid via onze nieuwsbrief en sociale mediaplatformen. Om de KULT XL nieuwsbrief te ontvangen, kan u zich hier inschrijven.

 

Wanneer is de volgende projectoproep?

De volgende projectoproep zal begin 2023 georganiseerd worden. Na deze oproep zullen meerdere tentoonstellingsprojecten worden geselecteerd voor het culturele seizoen 2023-2024 in de Kapel van Boondael (van september tot juni).

De projectoproep wordt gepubliceerd op de website cultuur.elsene.be en wordt verspreid via onze nieuwsbrief en sociale mediaplatformen. Om de KULT XL nieuwsbrief te ontvangen, kan u zich hier inschrijven.

Alle informatie over de projectoproep kan je hier op deze website raadplegen.

Hoeveel tentoonstellingen worden per cultuurseizoen geselecteerd?

Het aantal tentoonstellingen voor elk cultureel seizoen wordt vastgesteld door het College van Burgemeester en Schepenen, op basis van de beschikbaarheid van de Kapel van Boondaal.

Voor het seizoen 2022-2023 zullen in de Kapel van Boondael 4 tentoonstellingen worden georganiseerd naar aanleiding van deze projectoproep.

Kan ik meerdere dossiers per oproep indienen?

Nee, elke aanvrager mag slechts één dossier per oproep indienen.

Kan ik mijn aanvraag in het Engels indienen?

Nee. U moet het formulier in het Frans of het Nederlands invullen om uw aanvraag geldig te maken.

Ik ben geselecteerd om tentoon te stellen in de Kapel van Boondaal. Kan ik in de toekomst een ander project voorstellen?

Indien u dit jaar geselecteerd bent om tentoon te stellen in de Kapel van Boondaal (seizoen 2022-2023), mag u zich niet opnieuw aanmelden voor de eerstvolgende oproep (seizoen 2023-2024). U moet één seizoen wachten vooraleer u weer een nieuw project mag voorstellen (seizoen 2024-2025).

Waar kan ik het cultuurbeleidsplan "Co" 2020-2025 en de algemene beleidsnota van de gemeente Elsene raadplegen?

U kunt ze raadplegen op deze website:

Klik hier om het cultuurbeleidsplan “Co” 2020-2025 te raadplegen.

Klik hier om de algemene beleidsnota van de gemeente Elsene te raadplegen.

Indien nodig kunt u ook vragen om een exemplaar per post te ontvangen, door een e-mail te sturen naar cultuur@elsene.brussels of per telefoon op 02 515 64 63

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens beheerd?

Uw gegevens worden verzameld om de administratieve ontvankelijkheid van uw kandidatuur te controleren, zoals vermeld in het privacybeleid van de kandidatenoproep. Zij maken het ook mogelijk om in geval van selectie de subsidie toe te kennen. Deze gegevens zijn uitsluitend bestemd voor intern gebruik door de administratie en zullen niet worden meegedeeld aan de jury (met uitzondering van de naam van de kandidaat). Uw gegevens worden tot één jaar na de selectie van de laureaten bewaard.

Ik vind geen antwoord op mijn vraag: wie mag ik contacteren?

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met de dienst Cultuur via e-mail op cultuur@elsene.be of per telefoon op 02 515 64 63