Zoeken

Click "Enter" to submit the form.

icon_round/back
Startpagina  / Mercelis Theater  / NIKIPI - Cie Le vent qui parle

NIKIPI - Cie Le vent qui parle

De voorstelling in creatie : NIKIPI

Twee metgezellen komen het podium op. De een draagt planken, de ander legt ze op de grond; ze bewegen zich voort, in wankel evenwicht lopend op deze houten planken. Je mag niet leunen of vallen!

Waar komen deze vreemde figuren vandaan? Wat doen ze met hun planken? Een atypische reis? Een zoektocht naar evenwicht? Ze friemelen met hun stukken hout; ze spelen erop, eronder of erin. Ze creëren efemere constructies, speelplaatsen voor hun fantasievolle en poëtische universum.

 

NIKIPI is een zintuiglijke reis naar een zoektocht naar evenwicht. Een verhaal over bouwen en gebouwd worden.

Doelpubliek : Van 2,5 tot 5 jaar

Het gezelschap :

De Cie le Vent qui parle is een theatergezelschap voor jong en zeer jong publiek. In juni 2022 organiseerde zij het Sauterelles-festival voor het eerste keer. Het festival is gericht aan jong en zeer jong publiek en vindt plaats in 3 boerderijen van de regio Zinnik !

Partnerschap & steun :  

Met de steun van de FWB (creatiesteun), de Bourse un Futur pour la Culture, de Nationale Loterij, het Centre Culturel van Namen, het Maison de la Culture de Marche en Famenne, het Centre Culturel d’Eghezée, het Centre Culturel van ‘s-Gravenbrakel, de Wollubilis, het Centre Culturel de Perwez, de Roseraie en het Petit Théâtre Mercelis

© Alexandre Krajewski

In residence from 24/04/23 until 28/04/23

Facebook : @leventquiparle