Zoeken

Click "Enter" to submit the form.

icon_round/back
Startpagina  / Mercelis Theater  / AMAMER - DADDY Cie

AMAMER - DADDY Cie

De voorstelling in creatie : AMAMER

Aanwezig maar niet daar, daar maar elders.

Deze droomachtige voorstelling vertelt het verhaal van een kind dat op zoek is naar haar moeder, haar afwezige moeder. Een moeder die het te druk heeft, een moeder die schommelt, een uitgeputte moeder, een rusteloze zee, een zee zonder geheugen, een verdampte zee… Hoe kan een kleine golf het getij leren kennen, zich aanleggen in de haven en leren vertrekken naar de open zee…

AMAMER gaat over de schoonheid van de kwetsbaarheid van het zijn, over de intieme strijd die ons sterker maakt, en roept met humor, tederheid en veerkracht de opkomst uit de afgrond op om de zon op te snuiven.

Doelpubliek : Vanaf 7 jaar

Het gezelschap :

DADDY Cie is een jong publiekstheatergezelschap dat eind 2017 werd opgericht door Laurane Pardoen. Het is gevestigd in Brussel. AMAMER, de tweede creatie van het bedrijf, wordt begin 2023 gepresenteerd in België en Frankrijk.

Partnerschap & steun :

Gesteund door de Fédération Wallonie-Bruxelles (Service Général de la Création Artistique – Direction du Théâtre), Shelterprod, taxshelter.be, ING en de tax-shelter van de Belgische federale overheid. Het Théâtre La Montagne Magique, het Théâtre des Doms, het Centre de la Marionnette FWB, het Théâtre Mercelis, het Maison de la Culture de St Gilles, het C.C Wolubilis, het C.C Braine l’Alleud en Le 4 du Théâtre Les Tanneurs.

© Sandy Skoglund

In residentie van 05/12/22 tot 09/12/22

Facebook : @DaddyCie

 

Instagram : @daddy_cie