Zoeken

Click "Enter" to submit the form.

icon_round/back
Startpagina  / Mercelis Theater  / Monsieur Méchant - Compagnie Domya

Monsieur Méchant - Compagnie Domya

De voorstelling in creatie : Monsieur Méchant

Méchant is zo méchant (slecht) dat hij zichzelf zo noemt. Hij blijft alleen in zijn flat en wil niet uitgaan of met iemand praten. Trouwens, niemand bezoekt hem en dat bevalt hem prima! Of dat denkt hij toch…

Op één nacht komt Helie, een wezen gemaakt van ballonnen, hem bezoeken. Het wil met hem naar buiten en in de lucht lopen. Maar het stormt buiten en Méchant is bang. Maar dankzij zijn nieuwe vriend besluit hij de buitenwereld tegemoet te treden. Misschien begrijpt hij dan dat hij niet slecht was maar gewoon eenzaam en dat hij gewoon een vriend nodig had?

 

Non-verbaal theater. Alleen op het podium (of bijna)… Een man alleen in zijn flat, een storm, en één ontmoeting met een wezen gemaakt van ballonnen.

Doelpubliek : Vanaf 5 jaar

Het gezelschap :

Domya is een theatergezelschap voor jong publiek dat in 2013 werd opgericht door Martin Goossens rond de voorstelling Le Passeur. In het algemeen wil Domya een maatschappelijke rol vervullen door verhalen met sterke thema’s te vertellen, waardoor jongeren hun kritisch denken kunnen ontwikkelen.

Partnerschap & steun :

Met de steun van Darna: Een open huis, L’espace Magh, en Pierre de Lune

© Quentin Noël

In residentie van 30/01/23 tot 03/02/23

Facebook : @compagniedomya

 

Instagram : @compagniedomya