Zoeken

Click "Enter" to submit the form.

icon_round/back
Startpagina  / Mercelis Theater  / La Plage - Cie ZIVA

La Plage - Cie ZIVA

De voorstelling in creatie : La Plage

Er was eens een strand, mooi en wild. Deze hoek van de natuur wordt bewoond door een familie die in perfecte harmonie leeft met haar omgeving. Op een dag arriveert er een man van elders, een man met grote ambities. Wat zal er van dit kleine stukje paradijs worden?

Om de verjaardag van de oprichting van hun vereniging ter bescherming van de natuur te vieren, hebben twee vriendelijke vrijwilligers, een beetje naïef en onhandig, een kleine show voorbereid die het verhaal vertelt van het ontstaan van Les Copains de la Nature na een vakantie in dit kleine paradijs…

Een klein theater van geknutselde en getransformeerde voorwerpen om een verhaal te creëren.

Doelpubliek : Vanaf 6 jaar oud

Het gezelschap :

Het theatergezelschap ZIVA is een gloednieuw object- en poppentheatergezelschap. La Plage is zijn eerste creatie.

Partnerschap & steun :

In partnerschap en samenwerking met La Vénerie, Centre Culturel et Centre d’Expression et de Créativité Watermael-Boisfort, Théâtre La Guimbarde, Pierre de Lune – Centre Scénique Jeunes Publics de Bruxelles, ékla, arts pour tous, La Montagne Magique, Espace Columban in Waver, La Bissectine – Wolubilis, centre culturel à Woluwé St Lambert, Maison des Cultures et de la Cohésion Sociale de Molenbeek, School Podium Noord (C. C.de Kriekelaar Schaarbeek en CC Everna), L’Armillaire, Centre Culturel Jette, L’Entrela, CC Evere, Petit Théâtre Mercelis van de gemeente Elsene, Le Tof Theatre en Le Monty.

In residentie van 21/11/22 tot 25/11/22

Voorstelling op 25/11/22 (leerlingen van derde en vierde leerjaar)