Zoeken

Click "Enter" to submit the form.

icon_round/back
Startpagina  / Artikels  / we art XL zet Elsense kunstenaars in de kijker

we art XL zet Elsense kunstenaars in de kijker

Van 15 tot 18 september zet we art xl de beeldende kunsten in de kijker door 200 kunstenaars, ambachtslui, ontwerpers en culturele initiatieven samen te brengen op meer dan 100 locaties in Elsene.

Voor de vierde editie stelt het Elsense kunstenaarsparcours een speciale tentoonstelling voor in Flagey, met werk van 10 deelnemende kunstenaars, waaronder Alexis Deconinck en Precy Numbi, kunstenaars in residentie bij KULT XL Ateliers (Wiertzstraat).

Andere groepstentoonstellingen worden op verschillende plaatsen georganiseerd, onder andere in La Maison commune in de Mercelisstraat, of in het Vlaams-Afrikaans cultureel centrum Kuumba.

Ook niet te missen: de twee tentoonstellingen ‘Selection We Art XL’ in de Sound Jazz Club in de Tulpstraat en in het Colosseum op de Boondaalsesteenweg.

Hoe kan je de werken ontdekken en de kunstenaars ontmoeten?

Het is heel simpel! Download en print de kaart van het parcours, of bekijk de interactieve kaart via deze link. Een gedrukte versie is vanaf 8/09 verkrijgbaar aan het infopunt op het Heilig-Kruisplein en bij Talk CEC  Waversesteenweg 143, 1050 Elsene.

 

Op de kaart wordt Elsene verdeeld in zes zones: Noord-Elsene, Flagey, Ter Kameren, Begraafplaats van Elsene, Kastelein en Brugmann. Je hebt dus de keuze, en alles net om de hoek bij jou!

 

We art xl is ook aanwezig op sociale media en publiceert presentaties van elke kunstenaar en project. Aarzel niet om deze pagina’s te volgen om je alvast in de sfeer te brengen.